Koninklijke Van Twist (KVT) nieuw kringlid van Business Netwerk Rijnmond

‘Het onderhouden van het netwerk vinden wij belangrijk, zowel in als buiten de regio. We zijn veel actief in het Rijnmondse en we sluiten dan ook graag aan als nieuw kringlid om onze kennis en netwerk te delen’, aldus Caroline van der Heiden van Koninklijke van Twist, die vooral als accountmanager de persoon is die dit netwerk voor KVT zal beheren. Welkom!

Met aan het roer managing director Norbert van Twist en general manager Jeroen Eeuwijck, is het familiebedrijf uitgegroeid tot een totaalspecialist op het gebied van noodstroom en energiesystemen. Van der Heiden, die als vrouw al menige jaren ‘haar mannetje’ staat tussen de ruim 80 personeelsleden, geeft aan waar het succes van KVT voornamelijk in zit: ‘Wij begrijpen als geen ander dat een betrouwbare (nood)stroomvoorziening cruciaal is om de meest essentiële processen binnen organisaties draaiende te houden’.

Foto: Caroline van der Heiden van KVT als nieuw kringlid van Business Netwerk Rijnmond

Koninklijke van Twist (KVT) is een familiebedrijf, welke is opgericht in 1836 en gevestigd in Dordrecht. Vanuit een modern bedrijfspand in Dordrecht worden diverse producten in de Benelux bediend. Het productaanbod bestaat uit onder andere dieselmotoren, gasmotoren, voortstuwing, generatorsets, noodstroom installaties, gyrostabilisatiesystemen, brandstoffiltratie, motorbediening/stuursystemen, warmtewisselaars, energiesystemen, boeg- en hekschroeven, panelenbouw en explosiebeveiliging. ‘KVT leunt op een zeer uitgebreide service organisatie. ‘Wij onderscheiden ons door merkonafhankelijk onderhoud en bewezen onderhoudsrecepten die kostenefficiëntie en betrouwbaarheid combineren’, eindigt Van der Heiden enthousiast.

Meer weten over Koninklijke Van Twist? Ga naar www.kvt.nl

 

 

Terug naar home