Partner Quinton BHV verlengt partnership met drie jaren

In een gezellige ambiance bij  Restaurant Le Barrage tekenden Stephan den Hollander en Sandra den Hollander van Quinton BHV onlangs de verlenging van het partnership bij Business Netwerk Rijnmond (BNR) voor een nieuwe periode van drie jaren. ‘We zijn blij dat ook Quinton als jarenlange, trouwe partner actief blijft in ons netwerk’, aldus een tevreden Marjan van Berkel en Steven Corijn van BNR.

Wat in 1996 begon vanuit de garage naast het woonhuis, is in vijf­entwintig jaar uitgegroeid naar een landelijk opererende dienstver­lener op het gebied van bedrijfshulpverlening en bedrijfsveiligheid. ‘In eerste instantie hadden we met Business Netwerk Rijnmond nog van doen met vader Anton. Maar nadat Stephan den Hollander en Sandra den Hollander het bedrijf overnamen, zijn de contacten altijd intensief geweest’, verduidelijkt Corijn. ‘Dat geldt ook met sales manager Bart de Bruin, die onlangs zelfs (terecht) werd bekroond tot BNR-netwerker van het jaar’.

Foto: het nieuwe partnership tussen Quinton BHV en BNR is beklonken!

Broer en zus Den Hollander tekenen graag wederom de verlenging. ‘In overleg met elkaar laten we altijd weten hoe we erin staan en daar hebben we dan ook afstemming over. De corona-situatie hebben we in het algemeen goed overleefd en het wordt nu weer tijd om het netwerk volop te benutten met elkaar. En daar passen de activiteiten Business Netwerk Rijnmond prima in’.

Meer weten over Quinton? Ga naar www.quintonbhv of neem contact op met Stephan den Hollander of Sandra Voorsluijs – Den Hollander

 

Terug naar home