Steven van Dijk versterkt team Business Netwerk Rijnmond!

‘Met Steven van Dijk als aanvulling in ons team, versterken we onze uitgebreide netwerk in de regio en kunnen we nóg meer verbindende factor zijn voor onze partners en leden’, aldus Marjan van Berkel en Steven Corijn over de toetreding van Van Dijk in het team van Business Netwerk Rijnmond.

Tijdens het nuttigen van een gezamenlijke lunch bij Le Barrage van Bjorn van Dijl werd de samenwerking gisteren officieel beklonken. De verscheidenheid van Steven van Dijk en het feit dat partijen elkaar reeds jaren kennen, zorgden geleidelijk aan voor het formaliseren van deze samenwerking. ‘In het begin praat je er eens over. Je merkt dat je elkaar kunt aanvullen. We beschikken allemaal over een uitgebreid netwerk dat eigenlijk deels van elkaar verschilt. Dan vul je elkaar dus aan. Vervolgens hebben we het met de betrokken partijen besproken en verder uitgewerkt’, aldus Marjan van Berkel die verheugd is met de versterking van het team.

‘Steven is een op en top netwerker. Mooi om elkaar zo te kunnen vinden, zodat we het netwerk van Business Netwerk Rijnmond nóg krachtiger kunnen maken’, vervolgt Steven Corijn, die benadrukt dat Van Dijk zijn huidige en overige activiteiten zal combineren met deze nieuwe uitdaging.

Foto: een klonk op de nieuwe samenwerking tussen Steven van Dijk (l), Marjan van Berkel en Steven Corijn

Meer weten over Business Netwerk Rijnmond? Ga naar www.businessnetwerkrijnmond.nl

#samenwerken #netwerk #verbinden #businessnetwerkrijnmond #samensterk

 

 

Terug naar home