Geslaagd netwerkontbijt Business Netwerk Rijnmond bij Van Mossel

Een heerlijk ontbijt in een prachtig, nieuw bedrijfspand van Van Mossel (Autolease) aan de Driemanssteeweg te Rotterdam. Dat was vandaag 30 maart 2022 het decor voor een verbindend netwerkontbijt van Business Netwerk Rijnmond. De gastheren van Van Mossel hadden hun best gedaan om de ruim 50 aanwezigen in volle glorie te ontvangen in de gezellig ingerichte showroom omringd met de diverse Mercedes automodellen.

‘Het blijkt iedere keer maar weer dat het nuttig is voor bedrijven om ondernemers over de vloer te krijgen op deze wijze. Onder het genot van heerlijke koffie is het goed toeven en de mensen zoeken elkaar op. En ze zijn benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen. In combinatie met het verhaal van Van Mossel heb je dan een prima netwerkmoment. De leden vinden het prettig elkaar weer te kunnen ontmoeten in een dergelijke setting’, aldus Marjan van Berkel en Steven Corijn van Business Netwerk Rijnmond.

Na een kort welkom door Corijn en De Vreij lichtte Ron Bronmeijer in volle glorie de huidige situatie en ontwikkeling van Van Mossel toe. Aandachtig werd de toelichting gade geslagen en na de korte presentatie werd het netwerken weer snel hervat. ‘We vinden het altijd fijn om zo’n mooie groep ondernemers te mogen ontvangen. Een zeer geslaagde bijeenkomst, waarbij we weer mooie, nieuwe contacten hebben mogen opdoen’, aldus de heren De Vreij en Bronmeijer tevreden in koor.

Met dank aan Simon Beumer, Lars de Vreij, Ron Bronmeijer en Valerie van Mastrigt

#netwerken #business #verbinden #automotive #businessnetwerkrijnmond

Terug naar home