Prijzen online kerstbingo leiden tot verbinding!

Gisteren was de eerste van een reeks ‘uitbetaling’ van de prijzen die afgelopen kerstperiode tijdens de kerstbingo van Business Netwerk Rijnmond door diverse deelnemende leden gewonnen waren. En dat het – na al het coronageweld – weer mogelijk was, bleek gisteren een ideaal moment om er praktisch gebruik van te maken. En dat gebeurde dus ook…..

Vijf personen hadden een gezamenlijke lunch gewonnen, deze keer bij De Klander Muelen in Dordrecht. Monique Delfgaauw, Daisy van Nieuwkasteelen, Jaco Los, Mario Finkelberg en Michel de Groot waren de gelukkige winnaars en maakten gisteren onder begeleiding van Marjan van Berkel van Business Netwerk Rijnmond gretig gebruik van de lunch. ‘Een gezellige lunch met mooie verhalen. Leuk om elkaar op deze wijze beter te leren kennen’, aldus de reactie van de deelnemers. ‘En uiteraard top gegeten’, hoorde Bianca Nijsen van De Klander Muelen als terechte compliment over de tafel heen.

Foto: gezelligheid troef tijdens de lunch van gisteren bij De Klander Muelen

Op 29 maart, 5 en 6 april staan de volgende lunches ingepland. De winnende deelnemers zijn/worden hiervoor persoonlijk benaderd.

 

Terug naar home