Welkom aan de nieuwe leden van Business Netwerk Rijnmond!

Méér dan ooit is het onderhouden en versterken van het zakelijk netwerk in de bedrijfsvoering belangrijk. In het netwerk van Business Netwerk Rijnmond is die mogelijkheid ook ruim aanwezig door de diverse bijeenkomsten dat het netwerk organiseert.

De afgelopen periode hebben Marjan van Berkel en Steven Corijn van Business Netwerk Rijnmond (BNR) weer mooie, nieuwe leden mogen begroeten die de komende tijd individueel onder de aanbracht gebracht worden. ‘Al vele jaren onderhouden wij een mooi, zakelijk netwerk en faciliteren we hierdoor ondernemers om verbindingen en nieuwe kansen te creëren’, aldus het duo.

Foto: Marjan van Berkel (r) en Steven Corijn van Business Netwerk Rijnmond

Allereerst wordt een aantal ‘oude bekenden’ verwelkomd. André van der Linden (Den Otter Alles voor kantoor), Patrick Schilperoord (HostedEC) en Dragan Culic (ARBO Rotterdam) zijn na hun afwezigheid wederom formeel toegetreden tot het BNR-netwerk. Dat geldt ook voor de nieuwe gezichten Ewald de Jong (Pelt & Hooykaas), Kees van Houwelingen (Van Houwelingen & Partners) en Marco Snel (A&M Recycling Groep). Welkom allemaal!

Wilt u ook een lidmaatschap aanvragen bij Business Netwerk Rijnmond? Dan kan dit via info@businessnetwerkrijnmond.nl U dient hiervoor te voldoen aan een aantal criteria. Via onze website kunt u alle informatie hierover bekijken. Ook onze agenda voor de komende maanden staat hierin benoemd.

Op naar 16 maart! #puttenburgers #crayesteingolf #vanaf16.00uur

 

Terug naar home