Business Netwerk Rijnmond vandaag te gast bij hotspot ‘Heeren aan de Haven’

Eind september 2021 is Heeren aan de Haven geopend in de jachthaven van Streefkerk. Broers Marcel Baanen en Patrick Baanen, tevens van Bon Bon catering & events, hebben samen met Rob Daalhuizen de oude Limonadefabriek helemaal opgeknapt en er een mooi toevluchtsoord van gemaakt. Heeren aan de Haven is een fijne toevoeging op hun al bestaande ‘imperium’ met Heeren in Sliedrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Groot-Ammers, maar is absoluut geen kopie.

Foto: Rob Daalhuizen (l), Marcel Baanen en Patrick Baanen poserend voor hun nieuwe aanwinst

Marcel Baanen licht toe: ‘Heeren aan de Haven ligt net iets buiten Rotterdam en heeft een groot overdekt terras direct aan de Lek. Je kunt bij Heeren aan de Haven aanleggen met een bootje, maar het restaurant heeft ook voldoende parkeergelegenheid voor als je met de auto komt. In tegenstelling tot zijn voorganger De Limonadefabriek, is het interieur kleurrijk, maar behoudt het een strak karakter’.

‘De Heeren in Streefkerk is inmiddels een bruisende hotspot worden in de Alblasserwaard met een laagdrempelige instap, mooie klassieke gerechten, maar óók een Aziatische tintje en hippe gerechtjes. We zijn blij hier vandaag de leden van Business Netwerk Rijnmond te mogen ontvangen’, aldus Rob Daalhuizen.

Meer weten? Ga naar www.heerenhorecagroep.nl

 

Terug naar home