Crayestein Golf: ‘Oefenen is gewoon heel belangrijk, maar het mag toch ook wel leuk zijn?’

‘Crayestein Golf is een prachtige golfbaan aan het randje van de Hollandse Biesbosch. De baan kenmerkt zich aan de variatie aan omgeving, uitdagende holes en uitstekende snelle greens. Ook met het business netwerk is het voor ons altijd een prettig en verbindend verblijf’, aldus Marjan van Berkel van Business Netwerk Rijnmond over de partner van het netwerk.

En dan is onderhoud en vernieuwing uiteraard nodig. Christian Krijnen hierover: ‘Twee weken geleden begon de aannemer met de grondige renovatie van de drivingrange. Heel eerlijk gezegd was het hard nodig om ook dit stukje van de golfbaan niet meer uit de pas te laten lopen met de baan, horeca en golfshop. De drivingrange is immers toch een plaats waar iedere golfer (maar ook lesklant, clinic’er of andere bezoeker) regelmatig komt’.

Foto: Christian Krijnen poserend voor de drivingrange dat grondig in renovatie is…..

Het doel is om er een fijne plek van de maken waar de gasten graag komen. Inmiddels is het dak compleet vernieuwd, de wanden, vloeren en verlichting worden vervangen en ook komen er diverse nieuwe leuke targets om op te mikken. ‘Op de overdekte plaatsen krijgen de gasten zelfs de mogelijkheid om even te gaan zitten en hierbij wat lekkers te drinken te bestellen’, aldus Krijnen, die zelf al jaren werkzaam is binnen het familiebedrijf.

‘Gedurende de verbouwing doen we ons uiterste best om de gasten er zo weinig mogelijk last van te laten hebben. Over een maandje hopen we iedereen met trots het eindresultaat te tonen, maar ook tot die tijd is iedereen van harte welkom om een balletje te komen slaan’, sluit Christian Krijnen af.

NB: Leden van Business Netwerk Rijnmond mogen éénmaal op uitnodiging van Crayestein Golf gebruik maken van een greenfee. Meer weten? Neem dan even contact op met Marjan van Berkel of Christian Krijnen.

Informatie over Crayestein Golf vind je via www.crayesteingolf.nl

 

Terug naar home