Herstart netwerkactiviteiten in 2022: een nieuw jaar met nieuwe kansen!

Het netwerk van Business Netwerk Rijnmond biedt aan ondernemers en bedrijven voldoende gelegenheden en mogelijkheden om het zakelijk netwerk uit te breiden en te versterken. ‘Meer dan ooit leggen we de focus op de kwaliteit van het netwerk, waardoor onze partners en (kring)leden interessante en relevante verbindingen leggen’, aldus Marjan van Berkel en Steven Corijn van Business Netwerk Rijnmond.

Het zakelijk netwerk in de regio Rijnmond heeft de focus op een aantal aspecten bij het aanvaarden van nieuwe lidmaatschappen. ‘We kijken zelf naar het trackrecord van het bedrijf en wegen af in welke sector het betreffende bedrijf actief is. Daarbij is het bedrijf bij voorkeur gevestigd in de regio Rijnmond en heeft het minimaal tien medewerkers in dienst. We durven ook gewoon ‘nee’ te verkopen. Dat zijn nu eenmaal de keuzes die we maken’, legt Van Berkel het selectieve aspect uit.

Corijn vervolgt: ‘We zoeken ondernemers en bedrijven die uiteindelijk voor strategische verbindingen zorgen en op die wijze een toegevoegde waarde zijn voor het bedrijf. Hierbij is het van belang dat het ‘haalaspect’ er niet of nauwelijks is. Dat moet vanzelf groeien. We vinden het daarbij belangrijk dat tijdens onze edities van Dineren met Directeuren (3x per jaar red.) de daadwerkelijk beslissingsbevoegde directeuren/eigenaren aan het netwerk deelnemen. Dat maakt Business Netwerk Rijnmond sterker. Dat geldt ook voor onze verbindingen met Business Netwerk Zeeland, Business Netwerk Haaglanden en Business Netwerk Drechtsteden’.

Overweegt u ook een lidmaatschap van Business Netwerk Rijnmond? Kijk op DEZE LINK of neem contact op met Marjan van Berkel of Steven Corijn via de email info@businessnetwerkrijnmond.nl

Terug naar home