Partner SERIS Nederland in actie voor het Sophia Kinderziekenhuis

Natuurlijk doneren wij graag. Topactie samen met R4R!

WIE VOLGT? Doneren via DEZE LINK! 

Met haar actie ‘SERIS staat VOOR aap’ zet SERIS Nederland in samenwerking met Rotterdammers 4 Rotterdammers (R4R) en de Stichting Vrienden van het Sophia zich in voor het kinderthoraxcentrum van het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis.

Het Kinderthoraxcentrum is er voor kinderen met problemen aan het hart, de longen en de luchtwegen. Het is de enige plek in Nederland waar harttransplantaties bij kinderen plaatsvinden. Het team van artsen en onderzoekers van dit centrum heeft een grote wens: de realisatie van een Sport- en Spelcentrum, oftewel ‘Het So Fit & Fun Centrum’.

In deze actie heeft SERIS – tevens partner van Business Netwerk Rijnmond – het Sophia Superaapje omarmt. Superaapje is het super zachte vriendje van de patiëntjes in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis en biedt hun een steuntje in de rug tijdens de spannende opname en het verblijf in het ziekenhuis. Hij zet al zijn superkrachten in en troost en knuffelt waar nodig.

Steun ook dit GEWELDIGE initiatief door een (kleine) donatie te doen via de actiepagina www.kominactievoorsophia.nl/actie/serisnederland

 

Terug naar home