Monique Delfgaauw van Lommerrijk: ‘Gastvrijheid vind ik niet meer dan normaal’

Dat ze afgelopen vrijdag tijdens de Rotterdam Business Walk van Business Netwerk Rijnmond (BNR) wederom haar gastvrijheid toonde, vindt Monique Delfgaauw van Lommerrijk – partner van BNR – niet meer dan normaal. ‘Leuk om zo weer met elkaar bijeen te komen, en gastvrijheid hoort gewoon bij onze bedrijfsvoering’, aldus de toegewijde Delfgaauw.

Niets teveel, zoals het hoort bij een evenementenlocatie. Dus tijd om Monique Delfgaauw even apart in het zonnetje te zetten. Marjan van Berkel en Steven Corijn van Business Netwerk Rijnmond zijn er helder in: ‘Niet voor niets is Monique met haar bedrijfsvoering een voorbeeld voor vele horecaondernemingen. Haar toewijzing tot Zakenvrouw van het Jaar 2019 in Rotterdam is een logisch gevolg. Iedere keer zet zij en haar team álles in het werk om het de gasten perfect naar de zin te maken. En dat merk je’.

Foto: Monique Delfgaauw (r) geflankeerd door Jacqueline Quispel en Barry Kors

Ook dit jaar zal het netwerk van Business Netwerk Rijnmond wederom een aantal keren te gast zijn bij Lommerrijk. ‘Graag zelfs. De verbouwing heeft een prachtig resultaat opgeleverd. We bereiden een nieuwe editie van Dineren met Directeuren voor en ook de planning van de Netwerk Bowling Challenge ligt dit jaar alweer in het verschiet. Kortom, wij zijn een graag geziene gast bij onze partner en ervaren het als een fijne samenwerking. Een dikke pluim voor Monique en haar team’, besluit Marjan van Berkel.

Meer weten over alle mogelijkheden bij Lommerrijk aan de Straatweg te Rotterdam? Contact met Monique Delfgaauw of ga naar www.lommerrijk.nl

Terug naar home