Winterse aftrap Rotterdam Business Walk van Business Netwerk Rijnmond

Winterse buien vooraf, maar tijdens de 5km loop langs de prachtige Bergse plassen bleef het weer wonderschoon ideaal voor de nieuwjaarseditie van de Rotterdam Business Walk van Business Netwerk Rijnmond.

Ruim 40 leden verzamelden zich bij Lommerrijk AM(Hilligers) Berg aan de Straatweg waar de glühwein, chocolademelk en koffie klaar stond voor het vertrek. De deelnemers lieten zich dit geen tweemaal zeggen en direct bleek het een mooie start te zijn voor een sportief einde van de werkweek. Na het welkomstwoord van Business Netwerk Rijnmond door Steven Corijn en Marjan van Berkel lichtte gastvrouw Monique Delfgaauw van Lommerrijk in het kort de route toe.

Foto: het heerlijke nieuwjaarssfeertje tijdens de Rotterdam Business Walk van 21 januari 2022

Na terugkomst was het tijd voor een heerlijk soepje en rond de vuurhaard bleef het nog even heerlijk toeven onder het genot van een drankje.

Een speciale aftrap voor 2022, waarbij we alle partners en leden een topjaar wensen op alle vlakken!

Ook een lidmaatschap aanvragen van Business Netwerk Rijnmond en ben je beslissingsbevoegde binnen een bedrijf/organisatie met méér dan tien medewerkers? Mail dan naar info@businessnetwerkrijnmond.nl of kijk op onze website www.businessnetwerkrijnmond.nl

Terug naar home