Mooie samenwerking tussen leden Business Netwerk Rijnmond!

Het daadwerkelijke resultaat van een netwerk zoals Business Netwerk Rijnmond, wordt pas écht zichtbaar wanneer samenwerking tussen leden concreet plaats vindt. Zo ook deze tussen de leden Estic Insurance en Abbink UTS, waarbij de laatste de eerste afgelopen week heeft geholpen met de verhuizing naar hun nieuwe locatie aan de Sydneystraat 116 te Rotterdam. ‘Complimenten aan de verhuizers. Mannen die gepokt en gemazeld zijn en weten wat ze doen. Kortom, topvakmanschap’, aldus Patrick Monje en Danny Strijaards eensgezind over het werk van het verhuisbedrijf.

Cock van der Hulst vindt het een mooi resultaat dat ontstaan is uit het netwerk. ‘We hebben met plezier Estic Insurance verhuisd. Het resultaat mag er wezen. Voor elke klus heeft Abbink UTS de juiste mensen, expertise, ervaring, flexibiliteit en capaciteit. Geen verhuizing of logistieke uitdaging is ons daarom te groot of te ingewikkeld!’, aldus de ervaren commercieel directeur van Abbink UTS.

Eigenaar van Estic Insurance Patrick Monje is blij met het resultaat. ‘De verhuizing is uitstekend verlopen. Daar zijn we blij mee. Cock heeft met zijn team laten zien dat vakmanschap nog bestaat met een perfecte uitvoering en service. Een echte aanrader. En nu we gevestigd zijn in ons nieuwe kantoor, is iedereen natuurlijk van harte welkom om het resultaat te bezichtigen. Neem gerust contact op met Danny Strijaards of mij en je bent van harte welkom’, besluit Monje enthousiast.

Meer weten over Estic Insurance: www.esticinsurance.nl

Meer weten over Abbink UTS: www.utsabbink.nl

 

Terug naar home