Online aftrap ‘De 100 van Sander’ op donderdag 20 januari van 09.00-10.00 uur!

Vervolg op de 100 van Sander!

Als je door partner MKB Rotterdam-Rijnmond verkozen wordt tot netwerker van het jaar 2021, dan maak je vooral gebruik van de contacten en verbindingen die je hebt opgebouwd. Dat moet je géén twee keer vertellen aan Barry Kors – met WSP Rijnmond lid van Business Netwerk Rijnmond – en altijd op zoek naar de juiste matches op de arbeidsmarkt.

Barry Kors licht toe: ‘In dit geval vraag ik de aandacht speciaal aan alle werkgevers in de regio met een sociaal hart die op zoek zijn naar talent: doe mee aan de ONLINE ‘De 100 van Sander’ op 20 januari’, aldus de immer enthousiaste Kors in het kort. ’Wethouder Richard Moti van de Gemeente Rotterdam trapt af en samen met Sander de Kramer én een mystery guest wordt de zoektocht/campagne gestart naar sociale werkgevers’.

Kors: ‘Het aantal vacatures blijft groeien en het aantal mensen dat erop reageert lijkt steeds minder te worden. Dat is voor veel bedrijven in de regio Rijnmond aan de orde van de dag. WSP Rijnmond is er om werkgevers te ondersteunen, te adviseren én te helpen bij het vervullen van vacatures’.

‘Vorig jaar hebben we dat met de 100 van Sander op een mooie en zeer succesvolle manier kunnen doen. 116 werkgevers met een sociaal hart hebben meer dan 1.300 talentvolle mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan geholpen! Dat vraagt om een vervolg en daarom gaan we vanaf 20 januari op zoek naar nog meer werkgevers met een sociaal hart. Om het gat tussen vraag en aanbod te dichten en om nog meer mensen een volwaardige plek op de arbeidsmarkt te kunnen bieden. Zodat iedereen die wil en kan, werk vindt in de regio Rijnmond’, besluit Kors.

Heeft u vacatures die moeilijk vervuld worden? En bent u een werkgever met een sociaal hart? Meld u dan aan via DEZE LINK op donderdag 20 januari van 9 tot 10.

 

Terug naar home