Met de Rotterdam Business Walk 2022 op vrijdag 21 januari ‘netwerkend’ het nieuwe jaar in!

Namens Business Netwerk Rijnmond wensen wij u een gezond en succesvol 2022. Om het nieuwe jaar direct gezonde invulling te geven organiseert Business Netwerk Rijnmond een Nieuwjaarsnetwerkeditie van de Rotterdam Business Walk 2022 op vrijdag 21 januari van 15.00 tot 17.00 uur.

En dat doen we niet op zomaar een locatie…. We zijn te gast bij Lommerrijk AM (hillegers)BERG (Straatweg 99, Rotterdam) bij gastvrouw Monique Delfgaauw, partner van Business Netwerk Rijnmond. Met een heerlijke, winterse sfeer worden partners en leden ontvangen om op gepaste wijze (conform de geldende coronamaatregelen) te genieten van een heerlijke business walk langs de Bergse Plas.

Marjan van Berkel en Steven Corijn van Business Netwerk Rijnmond zijn verheugd om iedereen weer bij elkaar te brengen. ‘Uiteraard binnen de geldende beperkingen, maar het is zeker mogelijk om in kleine groepen een heerlijke walk met elkaar te doen. Uit ervaring weten we dat het verbindend werkt en wat is gezonder dan een mooie route lopen in het prachtige Hilligersberg?’, aldus beiden.

En uiteraard wordt bij de Rotterdam Business Walk de maag gevuld. ‘Bij Lommerrijk aan de Straatweg is ‘Lommerrijk AM (hillegers)BERG! ingericht, waarbij we zowel bij de start als bij het einde een aantal heerlijke specifieke food en (warme/koude) drinks kunnen nuttigen. De ‘walk’ zelf duurt ongeveer één uur’’ . Kortom, een ideale manier om elkaar weer te kunnen ontmoeten’, aldus Corijn.

Het programma ziet er als volgt uit:

15.00 uur: Inloop en ontvangst bij Lommerrijk AM (hillegers)BERG met warme drinks/bites

15.15 uur: Welkomstwoord door organisatie en verdeling groepen.

15.30 uur: Start Rotterdam Business Walk

16.30 uur: Terugkomst en heerlijke warme drinks/bites

Deze Rotterdam Business Walk is voor partners en leden van Business Netwerk Rijnmond. Eventuele introducés (bedrijven/organisaties > 10 medewerkers) kunnen via info@businessnetwerkrijnmond.nl een aanvraag tot deelname indienen.

Aanmelden kan via DEZE LINK

Terug naar home