Bart de Bruin Netwerker van het jaar 2021!

Tijdens de online Kerstbijeenkomst van 20 december jongstleden van BNR/BND/BNZ werd de Netwerker van het jaar 2021 van Business Netwerk Rijnmond bekend gemaakt. Deze eer kwam Bart de Bruin van Quinton BHV terecht toe.

‘Een nieuw initiatief dat we de komende jaren verder zullen uitrollen in alle aparte geledingen van ons netwerk (BNR/BNH/BND/BNZ). Het is een mooi gebaar naar personen die altijd voor ons netwerk klaar staan’, aldus de eigenaren Marjan van Berkel en Steven Corijn van het netwerk. ‘Ook in Haaglanden wordt deze prijs dit jaar voor het eerst uitgereikt’.

Foto: Bart de Bruin (r) krijgt de magnumfles Champagne uitgereikt voor zijn uitverkiezing van ‘Netwerker van het jaar 2021’

Steven Corijn verklaart nader: ‘Netwerker van het jaar, dat word je natuurlijk niet zomaar. De Netwerker van het jaar 2021 heeft zich op verschillende manieren onderscheiden binnen ons netwerk. Hij is vaak aanwezig op bijeenkomsten en zorgt eigenlijk voornamelijk voor verbindingen in het netwerk.

De winnaar van deze editie is dus Bart de Bruin van Quinton BHV. Het juryrapport dat voorgelezen werd tijdens de online kerstbijeenkomst van maandag 20 december jl, spreekt boekdelen over Bart. ‘Bart is een netwerker pur sang. Binnen het netwerk is hij al jaren actief als verbinder. Wie kent Bart niet zou je kunnen zeggen. Bart is ervaren, een op en top teamspeler en altijd op zoek naar de zachte verbinding voor mens en organisatie. Sociaal als hij is, zorgt Bart er altijd voor dat hij als aanspreekpunt in het gesprek op zoek gaat naar een win-win situatie. Zijn vakkennis is daarbij ongekend. Dat siert hem en hij weet dan ook feilloos dit te combineren met zijn gunfactor. Het maakt hem dan ook een ervaren en graag geziene netwerker. Kortom, een terechte winnaar’, eindigt Corijn zijn toelichting.

Bart de Bruin: van harte gefeliciteerd en dat de welverdiende champagne moge smaken!

Terug naar home