Fihuma nieuwe leverancier Platform 2050

Vandaag tekenden Fihuma en Bart Wansink, oprichter van Platform 2050 een overeenkomst waarmee Fihuma leverancier wordt van Platform 2050. Met deze samenwerking kan Platform 2050 spouw-, dak- en bodemisolatie aanbieden aan vastgoedbeleggers en woningbouwcorporaties. Eric Nijemanting van Fihuma – partner van Business Netwerk Rijnmond –  is trots dat zij deze werkzaamheden voor het Platform mag uitvoeren. ‘We helpen op deze manier de Nederlandse woningvoorraad te verduurzamen’, aldus de eigenaar van het Rotterdamse bedrijf.

Foto: Bart Wansink van Platform 2050 in het midden met Leon Fraza (l) en Eric Nijemanting (r) van Fihuma

Over Fihuma

De Fihuma Groep heeft een uitgebreid dienstenportfolio op het gebied van isolatie (thermische schil: dak-, spouwmuur-, bodemisolatie), het aanbrengen/verwijderen van ballastgrind, bodemafsluiting, daksloopwerkzaamheden en vastgoedonderhoud. De Fihuma Groep BV is sinds 1994 gevestigd aan de Stadionweg in Rotterdam en heeft inmiddels meerdere vestigingen in Nederland, waaronder in Kwadijk en Barendrecht, waardoor landelijke dekking wordt geboden.

 

Hoofdvestiging

Fihuma Groep
Stadionweg 27
3077 AN Rotterdam

Tel: 010-2921000
E-mail: info@fihuma.nl

 

 

Terug naar home