Online bingospektakel als vervangende kerstbijeenkomst!

De online kerstbijeenkomst ‘Merry Christmas online’ van BNR/BND/BNZ bleek met een spraakmakende bingo gisterenavond een geslaagde bijeenkomst te zijn. Aan niets ontbrak het deelnemers om op een gezellige en ongedwongen manier de avond online met elkaar te delen.

Via Partyservice Nederland van Johan van der Linde waren de borrelpakketjes tijdig verstuurd. Dit zorgde voor een hapje en drankje tijdens de bijeenkomst, waarbij de twee ingesloten bingokaarten de weg waren naar het winnen van leuke prijzen. ‘De lockdown raakt wederom vele ondernemers en we hadden eerder al besloten om dit jaar géén fysieke bijeenkomsten meer te organiseren’, aldus Marjan van Berkel en Steven Corijn van de Business Netwerken. ‘Zo’n online event vinden voor één of twee keer leuk, maar uiteindelijk zijn wij meer van de offline verbinding. Het is roeien met de riemen die we hebben. Dinsdagavond vindt deze van BNH plaats.’

De prijzen kwamen voort uit het ledenbestand van het netwerk. ‘Een bon van de Klander Muelen voor lunch van vier personen voor de eerste vier personen die het bovenste rijtje als eerste vol hadden. En deze mensen gaan dan samen met elkaar lunchen (wanneer dit weer mogelijk is). Zo koppelen we dit aan een komende offline verbinding. En dat werkt. Ook lunchbonnen van Van der Valk Ridderkerk, Heeren aan de Haven en Le Barrage waren beschikbaar gesteld voor het netwerk. De diverse te winnen magnum flessen Moet en Chandon vielen ook goed in de smaak’, aldus Van Berkel.

Tussen de twee ronden bingo door werd ook een nieuw elan binnen het netwerk toegevoegd: dé Netwerker van het jaar 2021. ‘Dit concept gaan we verder uitrollen, maar we hadden aan de hand van de aanmeldingen een keuze gemaakt wie deze eer ten goede kwam in de gecombineerde regio BNR/BND/BNZ. Deze persoon dient zich ten gunste van ons netwerk onderscheidend op te stellen, waardoor hij specifieke waarde binnen het netwerk creeert’, aldus Steven Corijn. Bart de Bruin van Quinton BHV kwam deze keer als winnaar uit de bus. Met een juryrapport onder de arm, ontvangt Bart binnenkort de prijs voor deze terechte onderscheiding.

Kortom, een geslaagde, aangepaste, afsluitende netwerkbijeenkomst van het 2021.

Stay safe en allemaal tot in 2022!

 

Terug naar home