Restaurant ‘Bij Ad’ nieuw pareltje op Landgoed Vidaa

Tijdens de laatste Dineren met Directeuren van 2021 van Business Netwerk Rijnmond op 27 oktober jl bij Restaurant Bij Ad, waren ook horeca-ondernemers Ad Janssen en Bjorn van Dijl aanwezig. De heren hadden het prima naar de zin tijdens het netwerkdiner dat uitstekend verzorgd was door het team van Janssen.

Ad Janssen nam de aanwezigen mee in het verhaal van zijn nieuwe locatie Restaurant Bij Ad, op het landgoed VIDAA bij Bergschenhoek. ‘Toen ik hier voor de eerste keer kwam, was ik nog niet echt enthousiast. Maar de mogelijkheden van deze locatie zijn zeer divers. Met onze visie en aanpak is het zeker in de Rotterdamse regio wederom een mooie toevoeging aan onze bestaande locaties die we als Gastheroon groep reeds in bedrijf hebben. Een nieuw pareltje is geboren’.

Foto: Bjorn van Dijl (l) en Ad Janssen tijdens de afgelopen editie van Dineren met Directeuren van Business Netwerk Rijnmond

Ook ondernemer Bjorn van Dijl, eigenaar van de Willaerts Group, beschikt met zijn verschillende locaties over diverse culinaire mogelijkheden voor bedrijven en organisaties. ‘Ondanks de corona-situatie zijn ook wij weer actief bezig met nieuwe ontwikkelingen binnen onze groep.’, aldus de horeca-ondernemer die in 2022 twee nieuwe zaken in Hendrik-Ido-Ambacht zal openen.

‘Mooi dat we diverse mogelijkheden hebben om bij onze horecaleden gepaste bijeenkomsten te kunnen organiseren. Heden is het natuurlijk voor de horeca geen gemakkelijke situatie met de huidige coronamaatregelen en we wensen ze dan zeker ook veel succes toe in de komende tijd’, aldus Marjan van Berkel en Steven Corijn van Business Netwerk Rijnmond.

Meer weten? Zie Gastheroon Groep of Willaerts Group of contact met Ad Janssen of Bjorn van Dijl.

 

 

 

Terug naar home