Kerstbijeenkomst 14 december Business Netwerk Rijnmond geannuleerd

Het mag nog niet zo zijn. Vorig jaar diende de Sligro-proeverij voor de leden van Business Netwerk Rijnmond bij Sligro Rotterdam-Zuid al in de ijskast geplaatst te worden. In overleg werd in de programmering bij de kerst van 2021 een mooi kerstprogramma vastgesteld op de locatie aan de Stadionweg te Rotterdam. Maar ook deze keer strooit de corona-situatie roet in het eten.

Vestigingsdirecteur Ralph Post van Sligro Rotterdam-Zuid was er klaar voor: ‘Jammer. Graag hadden we tijdens de komende kerst op 14 december alle partners en leden ontvangen, maar helaas moet het wederom de ijskast in. Vanwege het corona-virus is deze bijeenkomst niet toegestaan en kunnen we helaas niets anders dan het naar 2022 te verplaatsen’.

Foto: Ralph Post (l) in passievolle toelichting over de kerstbijeenkomst tijdens Dineren met Directeuren van 27 oktober jl

Steven Corijn (zie rechts op foto) en Marjan van Berkel van Business Netwerk Rijnmond kunnen helaas niets anders concluderen. ‘Wat in het vat zit, verzuurt niet zou je kunnen zeggen. Maar het is helaas niet anders. De aankondiging van de kerstbijeenkomst tijdens het Dineren met Directeuren van 27 oktober jl bij Restaurant Bij Ad van Ad Janssen is helaas niet uitvoerbaar. We denken nog na over een alternatief in de middag, waar we nog even op terugkomen.

Meer weten over de kerstmogelijkheden van Sligro? Kijk op DEZE LINK of neem direct contact op met Ralph Post van Sligro Rotterdam-Zuid.

Terug naar home