Succesvolle editie Dineren met Directeuren bij Restaurant ‘Bij Ad’

In Bergschenhoek was het gisterenavond goed toeven tijdens ‘Dineren met Directeuren’ van Business Netwerk Rijnmond. Het team van Ad Janssen zette zijn beste beentje voor in het nieuwe Restaurant ‘Bij Ad’ op het Landgoed VIDAA. Ruim veertig directeuren waren op het netwerkdiner afgekomen en beleefden een nuttige, gezellige en ontspannen avond met elkaar.

GasteRhoon Groep is al jaren partner van Business Netwerk Rijnmond. Ad Janssen, zelf uiteraard ook aanwezig, gaf aan hoe de ontwikkeling van zijn nieuwe activiteiten is ontstaan. ‘Deels toeval, maar toen ik hier voor de eerste keer kwam, was ik niet bepaald onder de indruk. Gelukkig hebben we hier een prachttent van kunnen maken’, aldus de meesterkok tijdens zijn welkomstwoord.

Onder het motto ‘geen klank zonder drank’ kwamen tijdens de gerechten ook de pitches makkelijk van de tong. Aad de Vries ging in op de landelijke dienstverlening van Seris Nederland, Eric Nijemanting vertelde over zijn deelname in het innovatiecentrum in Waddinxveen, Ap Kremer over zijn groei als houtbewerker, Jasper Verbunt over zijn nieuwe activiteit VionA, Cock van der Hulst met een verdiepende slag wat UTS abbink als verhuizer nog méér doet, Miranda Kulik over de toenemende transformaties van bedrijfspanden, Jeroen de Boed over de uitdagingen in de evenementenbranche, Monique Delfgaauw over de aangename, toegenomen drukte bij het prachtige, verbouwde Lommerrijk en Ralph Post die de aankondiging van de kerstbijeenkomst van Business Netwerk Rijnmond & Business Netwerk Drechtsteden in de ether gooide (14 december).

Kortom, een mooie, wederom verbindende editie gehost door Marjan van Berkel en Steven Corijn van Business Netwerk Rijnmond Op naar het volgende event.

Terug naar home