Barry Kors netwerker van het jaar MKB Rotterdam-Rijnmond

Op de foto wijst Barry Kors van Werkgevers Servicepunt Rijnmond (WSPR) in dit geval naar anderen. Maar gisterenavond was de beurt aan hem: de felbegeerde titel ‘Netwerker van het Jaar’ van MKB Rotterdam-Rijnmond kwam hem tijdens het MKB Ledenfestival in het Sparta Stadion terecht toe.

MKB Rotterdam-Rijnmond, partner van Business Netwerk Rijnmond had het weer goed voor elkaar. Bijna 200 leden waren gisterenavond naar het Sparta Stadion gekomen voor het MKB-ledenfestival. Een keuze aan interessante workshops – waaronder die van Christian Boertje en Tara Boxman – vooraf en uiteraard de netwerkborrel, waarbij Barry Kors door voorzitter Pieter van Klaveren in het zonnetje werd gezet, waren geslaagde ingrediënten van het ledenfestival.

Foto: Barry Kors (r) ontvangt van Pieter van Klaveren de felicitaties met zijn titel ‘Netwerker van het jaar 2020/2021’ van MKB Rotterdam-Rijnmond

‘Barry onderscheidt zich door gewoon veel aanwezig te zijn in het Rotterdamse netwerkleven en heeft een onverbiddelijke drang tot netwerken’, aldus voorzitter Van Klaveren in het overhandigen van de netwerktitel voor de periode van één jaar.

Kors – ook lid van Business Netwerk Rijnmond- was wel onder de indruk. ‘Ik ben verrast. Ik vind het leuk om te netwerken en aangezien ik veel mensen en organisaties ken, voelt het als een voorrecht om verbindingen helpen tot stand te brengen’, aldus de immer bescheiden Kors die daarmee impliciet aangaf waarom hij deze titel heeft ontvangen.

Namens Business Netwerk Rijnmond: van harte gefeliciteerd Barry Kors met de titel Netwerker van het Jaar. Dat je nog veel mag verbinden!

Terug naar home