Ross Lovell aan de Waal decor Business Kring Diamond

Isabella Wildtham en Gerrit van den Berg zijn terecht sinds enkele jaren de trotse patrons van Restaurant Ross Lovell. Het restaurant in Rijsoord bleek een heerlijk decor voor de lunchbijeenkomst van Business Netwerk Rijnmond. Het mooie uitzicht op de Waal, een uitstekende lunch en interessante deelnemers bleken prima ingrediënten van deze Business Kring Diamond.

Jan van Dijk, commercieel directeur bij SERIS Security én partner van Business Netwerk Rijnmond, nam ons mee in de visie en ontwikkeling van het beveiligingsbedrijf en gaf hierbij aan hoe de beveiligingsbranche zich in zijn ogen ontwikkelt. Diverse invalshoeken leverden dan ook interessante discussies op.

Foto: Jan van Dijk, 2e van links, nam de deelnemers mee in de ontwikkelingen in de beveiligingswereld

Dat de ontwikkelingen van de deelnemers aan de kringlunch niet stil staan, bleek in het delen van de verhalen. Door middel van specifiek opgestelde vragen, had tafelgastheer Steven Corijn van Business Netwerk Rijnmond ervoor gezorgd dat een diversiteit aan onderwerpen aan de orde kwamen. Hierbij uiteraard afgewisseld met een aantal heerlijke gerechten begeleidt door een passend wijntje.

Kortom, een geslaagde lunch op een prachtige locatie!

Meer weten over de Business Kringen van Business Netwerk Rijnmond? Ga naar de website!

 

Terug naar home