Ontbijtkring geslaagd bij Restaurant Het Schielandshuis in hartje Rotterdam

‘Het mooie is dat steeds meer ondernemers het prachtige Schielandshuis in hartje Rotterdam weten te vinden. Ik ontvang dan ook graag de Business Kring Gold van Business Netwerk Rijnmond vandaag in dit monumentaal pand’, aldus Eric van Abbe die het Restaurant Het Schielandshuis zakelijk exploiteert en met verve voor het ontbijt van de kring zorgde. Van Abbe ziet gelukkig duidelijk een omslag: ‘We hebben natuurlijk een slechte coronaperiode achter de rug, dus je ziet het nu aantrekken. Met Restaurant Het Schielandshuis en deze omgeving zijn er gewoon heel veel mogelijkheden, dus we hebben voldoende te bieden voor (zakelijke) groepen.

De ontbijtkring ging van start met een heerlijk kopje koffie. Na de welbekende startgesprekken, werd de tafel gedekt en kon het ontbijt van start gaan. Deze keer had Business Netwerk Rijnmond een slag aan vragen opgesteld die betrekking hadden op het heden en de toekomst van de deelnemende bedrijven en organisaties. Hier werd gretig op ingegaan en met een mix van serieuze toon – met een lach en traan – bleek de beschikbare tijd alweer snel om te zijn.

 

Foto: een blik op de Business Kring Gold van afgelopen week

 

‘De business kringen zijn een toegevoegde waarde in het netwerk. Je merkt dat er op deze wijze door het een keer per maand bij elkaar komen gewoon intensievere contacten ontstaan. We staan selectief open voor toetreding van nieuwe bedrijven in de kringen, maar het moet voor de groep dan wel een toegevoegde waarde zijn. En bedrijven in de kring hebben natuurlijk branche-exclusiviteit’, aldus Marjan van Berkel en Steven Corijn van Business Netwerk Rijnmond die de sessies begeleiden.

Meer weten over de business kringen van Business Netwerk Rijnmond? Laat het even weten via info@businessnetwerkrijnmond.nl

 

Terug naar home