Business Kring Silver op grote hoogte aan de Maas!

De Business Kring Silver van Business Netwerk Rijnmond werd deze keer afgelopen week op een zeer interactieve wijze met de leden gedeeld. Op de 27e etage van het World Port Center aan de Wilhelminakade te Rotterdam had het team van Leeman Verheijden Huntjens Advocaten gezorgd voor een échte juridische kennisquiz over diverse onderwerpen op het vlak van ondernemers- en arbeidsrecht.

Peter de Graaf vond het leuk om op deze wijze wat meer van Leeman Verheijden Huntjens Advocaten (afgekort tot LVH-advocaten) te laten zien.’ Wij zijn een Rotterdams advocatenkantoor met advocaten kennis hebben van de diverse branches: zij weten wat er in de business van de ondernemer speelt en zijn gericht op praktische oplossingen. Wij vervullen vaak de rol van “huisjurist”: een vast en vertrouwd aanspreekpunt voor de onderneming voor alle juridische vragen’, aldus De Graaf.


Foto onder (vlnr): Peter de Graaf, Lisa Kloot en Justin de Vries van Leeman Verheijden Huntjens Advocaten


Bij de ontvangst en na het welkom had Peter de Graaf met zijn collega’s Lisa Kloot en Justin de Vries gezorgd voor een heerlijke broodjeslunch. Met een mooie blik op Rotterdam, uitkijkend over de Maas, was de rondleiding en toelichting over LVH-advocaten een prima start van de lunchkring.

De juridische kennisquiz was dan ook daadwerkelijk een gepuzzel en de verschillende vragen die beantwoord moesten worden, brachten dan ook de nodige discussies met zich mee. Maar de LVH-advocaten waren duidelijk in de beantwoording. Paul Vrijenhoek, eigenaar van RTM Business was met het hoogste aantal goede antwoorden de gelukkige winnaar van een heerlijke fles wijn.

Meer weten over Leeman Verheijden Huntjens Advocaten? Ga naar www.lvh-advocaten.nl

#businesskringsilver #businessnetwerkrijnmond #verbinden #kennisdelen

 

Terug naar home