Geslaagde ZomerBBQ 2021 van Business Netwerk Rijnmond!

De start van het 2e deel van het netwerkseizoen van Business Netwerk Rijnmond (BNR) is een feit. Afgelopen woensdag 1 september kwamen ongeveer 70 partners en leden bij elkaar tijdens de traditionele ZomerBBQ 2021 van het business netwerk. Deze keer op ‘het veld’ van Restaurant Het Schielandshuis, waar ondernemer Eric van Abbe de culinaire scepter zwaait over het prachtige pand aan de Coolsingel.

Deze keer weinig speeches of pitches van de deelnemers. Uiteraard nam Eric van Abbe op zijn terras ons mee in het mooie, historische verhaal van het Schielandshuis. Er was ruimte voor een rondleiding. Geen andere conclusie dan dat het voor bedrijven en organisaties interessant is om in het centrum van Rotterdam op deze locatie vergaderingen/bedrijfsetentjes en/of borrels te organiseren.

Foto (vlnr): Steven Corijn, Eric van Abbe en Marjan van Berkel

Ook tijdens deze prima verzorgde ZomerBBQ vernamen we weer prachtige vakantieverhalen, gebeurtenissen in en rond het werk van personen én uiteraard diverse verbindingen tussen onze partners en leden. ‘We waren er weer aan toe om op deze manier bij elkaar te komen. Als we dan menigen kunnen helpen om hun netwerk te versterken en verbindingen tot stand te brengen, dan geeft ons dat een voldaan gevoel’, aldus Marjan van Berkel en Steven Corijn van BNR.

Foto’s zijn te zien via DEZE LINK!

Volgende week de business kringen en 27 september de traditionele Bowling Challenge bij Lommerrijk!

 

Terug naar home