Ron Drijver: ‘Mooi staaltje hyride boyw bij Oneway’.

‘Het nieuwe onderkomen van Oneway Bike Industry BV wordt met een stijlvolle combinatie van beton, staal en hout weer een mooi staaltje hybride bouw, aldus de enthousiaste Ron Drijver, commercieel manager van Hercuton in Industriebouw over de totstandkoming van dit project hun project.

Ron Drijver, lid van Business Netwerk Rijnmond licht toe: ‘Aan de Christa Ehrlichhof in Capelle aan den IJssel bouwt Hercuton het nieuwe kantoor met bedrijfshal voor Oneway Bike Industry en Oneway Distribution. Zij zijn exclusief distributeur van CUBE fietsen, onderdelen, kleding en accessoires in Nederland, Verenigd Koninkrijk en Ierland. Door de sterke groei van Oneway is er bij het bedrijf behoefte aan een groter kantoorpand en magazijn met voldoende groeimogelijkheden. Met Hercuton realiseren wij de nieuwbouw turn-key inclusief de afbouw, installaties en terreininrichting. De turn-key oplevering inclusief afbouw, installatie en terreininrichting is naar verwachting in november 2021.’

Meer weten over Hercuton,commercieel maanger Ron Drijver, of dit project? Ga HIER naar de website!

Terug naar home