Hospitality Masters: Schielandshuis als historisch icoon

‘De rijkdom van onze monumentale locaties inspireert ons tot optimale gastvrijheid, service en culinaire kwaliteit. We bieden elke gast een beleving met de verfijnde kwaliteit die uit onze keukens komt en we werken zo duurzaam mogelijk’, aldus Eric van Abbe, eigenaar van Hospitality Masters, lid van Business Netwerk Rijnmond en Business Netwerk Haaglanden.

‘Het is gewoon een lastige tijd geweest voor ons. Zo eenvoudig is het’, aldus Eric van Abbe.  ‘Even van de radar geweest, maar weer volop in business met het Schielandshuis in Rotterdam, Paviljoen de Witte en de Remise in Den Haag’.

‘Het Schielandshuis is toch wel speciaal in het Rotterdamse. Ingepakt tussen moderne hoogbouw is het Schielandshuis een historisch icoon. Namens Hospitality Masters helpen we onze gasten door het organiseren van vergaderingen, workshops, recepties, theatervoorstellingen, tv opnamen, lezingen, modeshows en bruiloften. Het is het huis waarin je je laat inspireren en informeren, of waar je komt om zaken te doen. Als vanouds kun je weer in het Schielandshuis eten en om te onthaasten is de secret garden, de place to be’, aldus de enthousiaste Van Abbe.

  

Foto: Eric van Abbe voor Restaurant Schielandshuis

Van Abbe besluit: ‘Netwerken en het verbinden van mensen, initiatieven en handel staan centraal. Dus dat past goed bij Business Netwerk Rijnmond. We zullen elkaar hier dan ook spoedig treffen’.

Meer weten? Klik hier!

Coolsingel 114
3011 AG Rotterdam

Terug naar home