Geslaagde golfdag bij Crayestein

Ook diverse partners van Business Netwerk Rijnmond waren vertegenwoordigd tijdens de jaarlijkse Golfdag. Met verschillende prijswinnaars had deze editie ook partner ZANO een mooi pakket maatshirts beschikbaar gesteld met dank aan Roel Strijker. Het waren Stephan den Hollander, Aad de Vries, Pedro van de Velde (BNZ) en Erik Slikkerveer (BND) die met deze prijzen er vandoor gingen afgelopen dinsdag bij Crayestein Golf.

Foto: (vlnr) Stephan den Hollander, Erik Slikkerveer, Aad de Vries en Pedro van de Velde met hun ZANO prijs

Ruim 70 partners & leden gingen met elkaar de strijd aan. Deels op de baan en een deel via de clinic. Het weer bleef aardig in toom en niets stond in de weg om er een gezellige golfdag van te maken. En dat gebeurde ook. Gastheer Christian Krijnen had alles goed voorbereid, enige jammere was dat vanwege de corona-situatie er géén live-muziek mocht zijn, dus konden we niet anders dan onze zangeres Belinda retour te sturen.

Binnenkort alle foto’s via www.businessnetwerkrijnmond.nl

Terug naar home