Kringlid Hitachi Capital Mobility wordt MHC Mobility

Van Rijnmond Lease naar Hitachi Capital Mobility….dat was bijna twee jaar toch wel een verrassing binnen het netwerk van Business Netwerk Rijnmond (BNR). Teun Lankhaar bleef aan en de naam Hitachi Capital Mobility begon langzaam te wennen in het Rijnmondse netwerk.

Dat groei een onvoorspelbare ontwikkeling kan zijn laat nu ook de nieuwe naam MHC Mobility zien. ‘Aan het einde van 2020 is ons moederbedrijf, Hitachi Capital Corporation, gefuseerd met Mitsubishi UFJ Lease and Finance. Samen gaan de maatschappijen verder als Mitsubishi Capital HC Capital Inc. Vandaar onze nieuwe naam MHC Mobility vanaf eind juni 2021’, aldus Teun Lankhaar.

Foto: kringlid Teun Lankhaar biedt een luisterend oor aan lid Wouter Verboom (NEMESYS) tijdens een BNR-bijeenkomst op het terras.

Teun Lankhaar laat weten: ‘Onze eerste prioriteit blijft het onderhouden en verder ontwikkelen van een uitstekende dienstverlening. De naamswijziging heeft geen effect op contracten, vaste contactpersonen of onze algehele dienstverlening. Wij blijven werken vanuit onze lokale vestigingen waarbij wij als leasemaatschappij én mobiliteitsprovider onze diensten voor onze klanten voortdurend blijven uitbreiden en verbeteren, ook in de regio Rijnmond’.

Meer weten? Neem contact op met Teun Lankhaar via 06-83389424 of ga naar www.mhcmobility.nl

Terug naar home