CFO Centrum nieuw kringlid Business Netwerk Rijnmond

Dat het CFO Centrum inmiddels al haar partijtje meespeelt via collega Pieter Verhees bij Business Netwerk Haaglanden, was voor Marc van Wingerden aanleiding om zich te voegen bij Business Netwerk Rijnmond. ‘De kennismaking beviel goed, een warm en uitgebreid netwerk en daar maak ik graag onderdeel van uit,’aldus nieuw kringlid Van Wingerden namens CFO Centrum. Welkom Marc!

Foto: Marc van Wingerden van het CFO Centrum, nieuw kringlid bij Business Netwerk Rijnmond

Marc van Wingerden licht in het kort toe: ‘CFO Centrum is dé specialist op het gebied van het aanbieden van parttime CFO’s. Dit houdt in dat het CFO Centrum het mogelijk én haalbaar maakt voor MKB bedrijven om één van de leidende financiële directeuren in Nederland op parttime basis aan te nemen tegen een fractie van de kosten van een fulltime CFO. Omdat we in internationaal verband werken, met een team van meer dan 150 CFO’s over de wereld, beschikken we over een schat aan ervaring waar al onze klanten hun voordeel mee kunnen doen.’

‘Wij zijn actief bij grote en middelgrote bedrijven in een diversiteit aan sectoren. ‘Dat betekent dat wij beschikken over een uitgebreid netwerk. Wij zijn blij om ons ook aan te sluiten bij BNR, zodat we kennis en netwerk kunnen delen met elkaar,’ besluit een enthousiaste Van Wingerden.

Zie www.cfocentrum.nl

 

Terug naar home