Sprank Interieurprojecten in de bres voor HomeRide  

‘Vandaag om 12.00 uur starten we vanaf het Ronald McDonald huis Sophia. k ben een trotse vader van een geweldige zoon en ben gelukkig nooit in de omstandigheid geweest dat we gebruik moesten maken van Het Ronald McDonald huis, maar realiseer me dat niet alle ouders dit geluk hebben gehad’, aldus deelnemer Luc Scholten van Sprank Interieurprojecten, lid van Business Netwerk Rijnmond.

Luc Scholten: ‘Dit weekend 26 en 27 juni ga ik, met het team Nachtzoen, 24 uur fietsen voor het Ronald McDonald huis. Het doel is om geld in te zamelen zodat het Ronald mc Donald huis in Rotterdam hun fantastische werk kunnen blijven doen.  Zij zorgen ervoor dat ouders dicht bij hun ernstig ziek kinderen kunnen zijn’.

‘Door op de fiets een grote afstand af te leggen, zorg je ervoor dat de 7.625 gezinnen die jaarlijks in de Ronald McDonald Huizen verblijven, dicht bij hun zieke kind kunnen zijn. Voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Een fijn en veilig gevoel voor ouder én kind’, aldus Scholten enthousiast.

Ook Luc en zijn team sponseren? Ga naar https://homeride.nl/nl/homerider/luc-scholten

Namens Business Netwerk Rijnmond wensen wij Luc Scholten en zijn team veel succes toe!

Terug naar home