Lachende gezichten tijdens Dineren met Directeuren bij The Harbour Club Rotterdam

Volgeboekt diende zich dinsdagavond in The Harbour Club Rotterdam eindelijk een nieuwe editie van Dineren met Directeuren van Business Netwerk Rijnmond aan. Diverse partners en de leden lieten zich dit niet ontnemen, en genoten met volle teugen van een heerlijk netwerkdiner.

Het gewoonlijke programma en de pitches bleven nog even in de ijskast, maar toch was er voldoende gelegenheid om te verbinden. Geert Janssen was er voor de eerste keer bij: ‘Met mijn vuurdoop heb ik genoten van deze avond.’ Daar was Jeroen de Boed het mee eens: ‘Een nuttige en gezellige avond in goed gezelschap’.

Foto onder: Geert Janssen in gesprek met Patrick Schilperoord (Nemesys) en Lars van Luijn en Marcel Baanen.

Leon Fraza, namens partner Fihuma, genoot van de gezelligheid: ‘Ondanks de beperkingen, was het top geregeld’. Dit werd beaamd door Gerrit Drenth, Marc Beers, Paul Vrijenhoek en Erik van Houte. Partner Facet was aanwezig met Jeannet van Londen en nieuwe partner Facet Guido Lenstra: ‘Mooi dat we dit weer kunnen doen’, lachte Van Londen. Aad de Vries van partner Seris en Wesley van Heugten van Mobiwerk hadden elkaar gevonden in het gesprek aan hun tafel. Vaste bezoeker Aart Bloemheuvel geniet altijd van deze avonden: ‘Het was bijvoorbeeld weer prettig om even bij te praten met Maurice Hazelebach (Dubbelsteijn). Daar zijn deze avonden prima voor bestemd.’

Kortom, een geslaagde, verbindende avond op een perfecte locatie!

 

Terug naar home