Rotterdam Business Walk van Business Netwerk Rijnmond schot in de roos!

Een netwerk in beweging…..en een schot in de roos! Dat waren dé conclusies na twee edities van de Rotterdam Business Walk. Het bleek een prima onderdeel te zijn in de programmering van Business Netwerk Rijnmond (BNR). ‘Het is een vorm van ontspanning, sportiviteit, gezonde voeding en netwerken. Én coronaproof. Zeker de moeite waard om dit nogmaals in onze programmering op te nemen als buitenactiviteit,’ aldus een tevreden Marjan van Berkel en Steven Corijn van BNR die op beide dagen (20 mei en 11 juni) het maximaal aantal deelnemers van veertig deelnemers mochten ontvangen.

Foto: ‘en route’ werd hier en daar een deel Rotterdamse historie toegelicht

Het gemak van (gratis) parkeren op de parkeerplaatsen van Villa Rozenlust aan de Parklaan 11 te Rotterdam, bleek al bij binnenkomst een welkome meevaller. Met koffie, fruitdrinks en een aantal versnaperingen werden de deelnemers – in delen – door de organisatie opgewacht. Waarbij – na het welkomstwoord – de verrassing compleet was door een kort bezoekje te brengen aan de aangelegen Bunkerzoutkliniek. Het bleek het best bewaarde geheim van Rotterdam te zijn. Vervolgens werd in groepen ‘de Walk’ gestart. Bij Gastrobar Hartig op het terras was er food & drinks, om vervolgens via het routeschema terug naar Villa Rozenlust te lopen, waar nog nagepraat werd onder een heerlijke coffee-to-go.

Kortom, voor herhaling vatbaar. In het bijzonder dankwoord aan Jeffrey Stubbs, Anita Schults, Fred Lingsveld (met de heerlijke Rotterdamse Koffie), Ivan Meyer, Stephan de Leur van Gastrobar Hartig, Maria van de Bunkerzoutkliniek en natuurlijk aan alle deelnemers van de beide dagen.

 

Op naar ‘Business op ’t gras Chez Lommerrijk (lunch) van komende woensdag!

Terug naar home