Wederom nieuwe eenheid voor partner Fihuma Groep

Fihuma Groep – partner van Business Netwerk Rijnmond – blijft ook in corona tijd aan de weg timmeren én investeren in de toekomst. Eigenaar Eric Nijemanting is verheugd om te melden dat het machinepark wederom is uitgebreid met een 16e wagen. ‘Gezien de ontwikkelingen op de planning en de toekomstverwachtingen, hebben we besloten ons wagenpark nog verder uit te breiden met een zuig-/blaascombinatie,’ aldus de trotse ondernemer.

 


Foto: een blik op de nieuwe zuig-/blaascombinatie tijdens levering

 

Eric Nijemanting vervolgt: ‘ Onze bouwer Amphitec B.V. heeft deze speciaal voor ons ontworpen en naar volle tevredenheid gebouwd. Zo kunnen we nog beter onze klanten voorzien in hun behoefte. We zijn dan ook zeer verheugd met de 16e wagen.

Over Fihuma Groep

De Fihuma Groep heeft sinds 1994 een uitgebreid, landelijk dienstenportfolio opgebouwd op het gebied van isolatie (thermische schil: dak, spouw, bodem), dakgrind, bodemafsluiting, daksloopwerk en vastgoedonderhoud.

Meer info via www.fihuma.nl

 

 

Terug naar home