Ruimbaan Uitzendbureau overgenomen door Trixxo

Marieke Kreuzen heeft na meer dan 30 jaar haar Ruimbaan Uitzendbureau – lid van Business Netwerk Rijnmond – verkocht aan de Belgische uitzender Trixxo jobs.

Kreuzen, die meer dan 30 jaar geleden Ruimbaan oprichtte, licht toe: In Trixxo vond ik de juiste partner voor al onze activiteiten. Alle collega’s krijgen de ruimte het werk op hun manier te blijven doen, en door de schaalvergroting ontstaat een prachtige en toekomstbestendige uitzendonderneming’. Volgens haar vraagt de huidige markt immers om een solide positie. Ook zij ziet de consolidatiegolf in Nederland. ‘Het behouden van ons persoonlijk karakter, is voor mij zeer belangrijk’, gaat ze verder.

Zo is de geografische uitbreiding rond Rotterdam/Utrecht richting het Zuiden een feit. Met daarnaast Geleen en Goes, beschikt Trixxo  over voldoende kantoren om zowel kandidaten als klanten  lokaal en landelijk verder te helpen.  Marieke Kreuzen blijft werkzaam binnen de organisatie, en de merknaam wordt behouden, om zo de ambities van Trixxo jobs mee te verwezenlijken.

Door het openen van eigen locaties en eerdere aankopen beschikt CEO Frank Vliegen met Trixxo jobs nu over 11 kantoren in Nederland en 44 in België.

Terug naar home