NFGD nieuw kringlid Business Netwerk Rijnmond

Terug van weggeweest op het oude nest. Niet alleen bij NFGD, maar ook bij Business Netwerk Rijnmond (BNR). ‘Na intern beraad waren we er vrij snel over uit dat we ons weer graag aansluiten bij BNR’, verklaart Dave Schardijn in het kort zijn terugkeer als kringlid van BNR. Welkom terug!

Foto: Dave Schardijn, terug op het oude nest…zowel bij NFGD als bij Business Netwerk Rijnmond

‘De NFGD – opgericht in 1947 – is een landelijke specialist in audiovisuele technieken. Na een mooi en leerzaam uitstapje bij TechData ben ik sinds 1 mei teruggekeerd bij NFGD, waar ik verantwoordelijk ben voor de Sales en New Business en daarbij voor het opzetten van zowel offline- als online sales- en marketingactiviteiten met de focus op het opbouwen van duurzame relaties. En daar past BNR prima in’, aldus de immer energieke Schardijn.

Marjan van Berkel en Steven Corijn van BNR zijn verheugd met zijn terugkomst. ‘Dave is altijd een zeer prettig persoon in de omgang, is betrouwbaar en is een deler van kennis en netwerk. Dat is een toegevoegde waarde in ons netwerk. Het is dan ook weer een genoegen om hem en NFGD in het netwerk te mogen begroeten’, aldus het duo.

Meer weten over NFGD? Zie www.nfgd.nl of contact rechtstreeks met Dave Schardijn.

Terug naar home