FM Huizen in Spanje nieuw lid Business Netwerk Rijnmond

Voor Baukje de Vries is Business Netwerk Rijnmond (BNR) bekend terrein en andersom eveneens. ‘Blij dat Baukje met het door haar recent overgenomen Frans Mulder huizen in Spanje zich nu ook formeel verbindt als lid aan ons business netwerk’, aldus Marjan van Berkel en Steven Corijn van BNR verheugd. Welkom Baukje!

Foto: Baukje de Vries, de nieuwe DGA/eigenaar van FM huizen in Spanje

‘FM huizen in Spanje is opgericht in 1993 en gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. Ik heb het bedrijf in september vorig jaar overgenomen in een lastige tijd. Wij begeleiden met ons team mensen die in Spanje een huis willen kopen. Het hele traject, van begin tot eind. Gelukkig zien we de aanvragen weer fors toenemen. Vanaf 1 juni openen we ook een kantoor in Calahonda aan de Costa del Sol. De focus ligt op nieuwbouwprojecten aan de Costa Blanca, Costa del Sol en Costa de la Luz,’ aldus De Vries enthousiast. ‘We kennen het land, de verschillende regio’s, de cultuur en de lokale wetten en gebruiken’.

En het aansluiten bij een regionaal netwerk als BNR? ‘Jazeker’, antwoordt De Vries. ‘De verbinding die we al hebben met BNR kan in alle aspecten nieuwe kansen opleveren voor zowel ons als de overige leden van het netwerk. We sluiten dan ook graag aan en proberen de bijeenkomsten zoveel als mogelijk te bezoeken’.

Meer weten? Kijk op www.fransmulder.nl

 

Terug naar home