Redkiwi nieuw premium lid Business Netwerk Rijnmond

‘Wij vinden offline netwerk enorm belangrijk voor mens en organisatie. Het delen van kennis en netwerk is een onderdeel waar we de komende jaren graag in investeren. Vandaar ook dat CEO Jasper Verbunt en COO Benno Lokhorst van Redkiwi graag formeel toetreden tot het netwerk van Business Netwerk Rijnmond’, aldus Davey Visser van Redkiwi bij de toetreding. Welkom!

Marjan van Berkel en Steven Corijn van Business Netwerk Rijnmond zijn blij met de toetreding van het nieuwe premium lid. ‘Los van het feit dat Jasper overeenkomende Zeeuwse roots heeft (…:)), is Redkiwi een mooie partij die goed past in het Rijnmondse netwerk. Niet voor niets heeft het bedrijf diverse keren erkenningen toegekend gekregen zoals de Emerce100 en FONK500. Door deelname aan ons platform versterkt men ook offline het netwerk. En daar helpen we graag bij,’ aldus Corijn.

Visser licht in het kort de organisatie Redkiwi toe: ‘Met ruim 40 medewerkers en diverse partners verbinden we door middel van creativiteit, technologie & data als Rotterdams creative digital agency mensen aan onze klanten. Wij innoveren én vernieuwen digitale oplossingen. Van tevreden bezoekers naar loyale gebruikers en nieuwe klanten. ‘Digital’ is relevant voor alle lagen van de bevolking en binnen elke branche. Daarom werken wij voor diverse organisaties in uiteenlopende branches’.

Meer weten? Zie www.redkiwi.nl

Terug naar home