Fihuma groep verlengt partnercontract met drie jaar

Eigenaar Eric Nijemanting is zoals altijd helder: ‘Door het netwerk van Business Netwerk Rijnmond ontstaan bij ons nieuwe verbindingen en dus mogelijkheden. Het is zakelijk zeer nuttig om als partner het netwerk op deze manier te ontmoeten. We verlengen dan ook graag weer onze partnerafspraken voor de komende drie jaren’.

Foto: Eric Nijemanting (l) tekent het nieuwe partnercontract van Business Netwerk Rijnmond

Marjan van Berkel en Steven Corijn van Business Netwerk Rijnmond zijn verheugd met de verlenging. ‘Het belang van een relevant en uitgebreid netwerk zal de komende tijd alleen maar toenemen. We zijn blij dat het vertrouwen in ons netwerk op deze wijze – ondanks alle coronaperikelen – bevestigd wordt. Eric is daarbij zelf een persoon die goed het netwerk en kennis durft te delen, dus dat past helemaal..’

Over Fihuma:

De Fihuma Groep – gevestigd aan de Stadionweg te Rotterdam – heeft een uitgebreid dienstenportfolio op het gebied van isolatie (thermische schil: dak-, spouwmuur-, bodemisolatie), het aanbrengen/verwijderen van ballastgrind, bodemafsluiting, daksloopwerkzaamheden en vastgoedonderhoud.

Meer weten: www.fihuma.nl

       

Terug naar home