Drukke agenda mei/juni/juli voor Business Netwerk Rijnmond

Wie zijn netwerk wenst te versterken en uit te breiden is bij Business Netwerk Rijnmond (BNR) aan het juiste adres. ‘De agenda voor mei, juni en juli zijn reeds redelijk gevuld. Het is onze missie om juist nú corona-proof onze partners en leden met elkaar in verbinding te brengen’, aldus Marjan van Berkel en Steven Corijn van BNR.

Corijn hierover: ‘De afgelopen week hebben we wederom drie partnerovereenkomsten verlengd. We zijn een strategisch netwerk, dat deuren opent door het organiseren van selectieve bijeenkomsten voor onze partners en (kring)leden. We merken dat dit werkt. Daarbij zal het offline netwerken de komende tijd naar verwachting alleen maar toenemen’.

‘Naar onze mening is het belangrijk om kennis en netwerk te delen. Een sterk netwerk helpt je gewoon vooruit in de ontwikkeling van je bedrijf én ondernemerschap. Het is niet altijd wie je bent, maar wie je kent’, licht Van Berkel toe.

Beiden tot slot: ‘Voor aansluiting zijn er verschillende mogelijkheden. Je hebt bij ons vier smaken: standaard-, kring-, of premium lidmaatschap of partnership. Met onze slogan ‘Als netwerken om business draait…’ ben je bij ons aan het juiste adres’.

Interesse? Mail naar info@businessnetwerkrijnmond.nl

Terug naar home