Welkom bij het knapste terras van Rotterdam: Chez Lommerrijk!

Chez Lommerrijk met haar ‘Terras in het gras’ aan de Bergse Plassen komt met veel plezier terug in 2021. Vanaf heden t/m 29 augustus openen de open lucht deuren voor Rotterdam aan de Straatweg 99 te Rotterdam waar het team weer met een grote glimlach de mensen gaat verzorgen.  Voorlopig van 12.00 tot 18.00 uur.

Monique Delfgauw hierover: ‘Ons terras is voor een deel overdekt en met heaters en warme dekentjes maken we het warm en gezellig. En uiteraard verwachten we de zon ook zéér regelmatig. Het terras is van vrijdag t/m zondag open voor publiek. Daarnaast is het een unieke kans om met je bedrijf op maandag t/m donderdag dit liefste ‘Terras in het gras’  exclusief af te huren’.

‘Het team zorgt ervoor dat het aan niets ontbreekt en zowel de keuken – vanuit een foodtruck – als de bar staan voor 100% klaar voor de start. Wel zal iedereen zich moeten houden aan de geldende corona-regels, die gehanteerd worden’, aldus de immer enthousiaste Delfgaauw.

Reserveren kan via tel. 010-4220011. Spontaan langs wandelen is ook geen probleem want bij aankomst reserveren mag ook!

Terug naar home