Nieuw gezicht bij Multi-Post: Het Hybride Mail Platform

Afgelopen week heeft Multi-Post – kringlid van Business Netwerk Rijnmond –  de laatste hand gelegd aan de nieuwe interactieve landingspagina’s van het Hybride Mail Platform.

Aat van Gessel, commercieel manager van Multi-Post,  licht toe: ‘Mensen met elkaar verbinden en de beste oplossingen creëren voor onze klanten is altijd al onze drijfveer geweest. Met het nieuwe hybride mail zetten wij de volgende stap naar moderne en veilige klantcommunicatie. Gemakkelijk, snel, veilig én kostenbesparend’.

‘Het Hybride Mail Platform is een modulair communicatie platform voor een volledige veilige ontzorging van al uw klantcommunicatie. Hybride Mail biedt laagdrempelige oplossingen voor uitgaande en binnenkomende berichten, zowel digitaal als per post. Kies het gewenste kanaal en communiceer gemakkelijk en veilig met wie u wilt’, aldus Van Gessel.

Kijk voor een eerste indruk snel op DEZE LINK!

Over Multi-Post

Multi-Post, opgericht in 1985, is met ruim 100 medewerkers toonaangevend in totaaloplossingen voor print- en mailactiviteiten en activiteiten op het gebied van plastickaarten. Multi-Post levert enerzijds zogenoemde ‘hardware’​ kwaliteitsproducten, anderzijds richt het bedrijf zich op het verlenen van maatwerk diensten.

Multi-Post (hoofdkantoor)

Pieter Zeemanweg 175
3316 GZ Dordrecht

Tel: 078-6548222

info@multipost.com

 

Terug naar home