LexisNexis aangesloten als nieuw premium lid van Business Netwerk Rijnmond

Toen Marjolein Maria Konings Business Netwerk Rijnmond (BNR) benaderde voor het deelnemen aan het netwerk in de regio Rijnmond, moesten zowel Marjan van Berkel als Steven Corijn even wennen aan het idee 020 toe te laten binnen het netwerk…:) Maar dat bleek al snel een loze gedachte… Welkom Marjolein bij BNR!

Met de gesprekken met Marjolein Maria Konings als reselller van LexiNexis bleek al snel dat naast de sympathieke en energieke houding van Konings, zij ook een verbindende rol wenst te spelen in het netwerk van BNR, zowel nationaal als internationaal. Van Berkel en Corijn besloten Konings toegang tot het netwerk te verlenen: ‘Met een enthousiaste houding zoals die van Marjolein én de kennis en netwerk die zij meebrengt, kan dit zeker een toegevoegde waarde opleveren voor ons netwerk. Dat geldt zeker voor LexisNexis’, aldus Van Berkel.

Marjolein Maria Konings is blij met de toetreding. ‘Echt Rotterdams, niet lullen maar poetsen: dát is de houding waar we graag met verbinden. LexisNexis is een vooraanstaande leverancier van kennis-en informatieoplossingen voor professionals in tal van sectoren en landen’.

Meer weten? Zie www.lexisnexis.nl

Terug naar home