Luminis Rotterdam B.V. nieuw kringlid Business Netwerk Rijnmond

‘Toen we in contact kwamen met Barend, hadden we beiden direct een goed gevoel over de rol in ons netwerk. Het delen van kennis én netwerk vanuit beide kanten zijn hierbij twee aspecten die belangrijk zijn. We zijn dan ook blij met de aansluiting van Barend en Luminis bij Business Netwerk Rijnmond (BNR)’, aldus Marjan van Berkel en Steven Corijn van BNR. Welkom Barend Nesse!

Foto: Barend Nesse van Luminis Rotterdam BV

Barend Nesse vertelt: ‘Luminis is een software- en technologiebedrijf met vestigingen in Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Eindhoven, Rotterdam en de UK. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor onze klanten.. Er wordt samengewerkt met meer dan 100 klanten, waaronder grote merken zoals KLM, Remeha, Nike en Bol.com. We houden ervan mensen blij te maken met de mogelijkheden van digitale techniek’.

‘Tijdens de Walk in the Park van afgelopen week bleek het gevoel goed te zijn en sluiten we graag aan bij dit uitgebreide netwerk. We vinden het leuk om veel mensen te ontmoeten en delen dan ook graag ons talent’, aldus Nesse die zelf verantwoordelijk is voor het coördineren van projecten bij de vestiging Rotterdam waar onlangs Peter Oskam als nieuwe vestigingsdirecteur is aangesteld.

Meer weten? Zie https://www.luminis.eu/nl/

Foto: rechts Peter Oskam, nieuwe directeur Luminis Rotterdam BV

Terug naar home