NU: Asperges én donuts via Hotel Ridderkerk, ook op Koningsdag!

Dat ook Van der Valk Hotel Ridderkerk – partner van Business Netwerk Rijnmond – geen gemakkelijke periode meemaakt door corona is bekend. Dit neemt niet weg dat de creatieve gedachten van het team van Freek van der Valk en Krystle van der Valk volop met nieuwe initiatieven aan de slag blijven.

Dit weekend  zaterdag 24 een zondag 25 april, staat bijvoorbeeld de speciale foodtruck op het parkeerterrein aan de Krommeweg 1 te Ridderkerk. Volop afhaalmogelijkheden met speciale aspergegerechten. U kunt gezellig langskomen voor TO GO maaltijden, maar ook voor gerechtjes om direct van te genieten. De foodtruck is geopend van 12.00 uur tot 19.00 uur. Ook op koningsdag 27 april is de Foodtruck geopend!

Op koningsdag 27 april kan iedereen ook weer veilig en vertrouwd de speciale Oranje Donuts van Dunkin’via dunkindonuts.nl afhalen bij de speciale shop voor de entree van Hotel Ridderkerk. Tussen 08.00 en 20.00 uur is deze shop geopend!

www.hotelridderkerk.nl

Zie onder het uitgebreide asperge-assortiment!

#asperge #hotelridderkerk #vandervalk #foodtruck #weekend #takeaway #lente #witgoud

Terug naar home