Volop activiteit bij MobiGroep

Dat ook ondernemer Gerrit Drenth als eigenaar van MobiGroep – en lid van Business Netwerk Rijnmond – de coronacrisis niet geheel ongemoeid laat, is geen reden tot stilzitten.

‘Een voorbeeld hiervan is de transport van klinker en slakkenzand. Afgelopen week is er maar liefst 56.000 ton klinker en slakkenzand per schip afgeleverd in Rotterdam. Het grootste gedeelte hebben we gevaren met onze eigen schepen, waarvan vandaag de laatste schepen zijn gelost in Duitsland. In totaal zijn er ca. 15 schepen en koppelverbanden betrokken geweest bij deze levering’, aldus de sympathieke Gerrit Drenth.


Foto: laden/lossen tijdens de levering van 56.000 ton klinker en slakkenzand

Drenth vervolgt: ‘MobiGroep BV is in 1989 begonnen als scheepvaartonderneming. Dit is dan ook de reden waarom wij in de handel van schepen terecht zijn gekomen. Eind jaren ’90 hebben wij hieraan de handel van silo’s en machines voor de cement- en betonwereld toegevoegd. We bieden een totaalpakket aan door de combinatie van handel, opslag en transport met een team van ervaren medewerkers.’

Meer weten over de MobiGroep ? Kijk op www.mobigroep.com

Terug naar home