APC Groep nu volledig in handen van de huidige directie

De in 2017 ingezette overname van de APC Groep – kringlid van Business Netwerk Rijnmond –  door de huidige directie is per 1 april jl. volledig afgerond. Met de overdracht van de laatste tranche van zijn aandelen heeft André van Herk definitief afscheid genomen na ruim 50 jaar actief te zijn geweest in de verhuisbranche. Van Herk laat het bedrijf nu écht volledig in vertrouwde handen achter.

Foto: in 2017 klonken Erwin Bouman (links), André van Herk, Robert Olijslagers en Cock van der Hulst reeds op de overdracht

‘De huidige directie bestaande uit algemeen directeur Erwin Bouman, operationeel directeur Robert Olijslagers en commercieel directeur Cock van der Hulst bedankt André voor de rol die hij altijd vol passie heeft vervuld. Vol vertrouwen kijkt de drietallige directie uit naar de toekomst voor de bedrijven UTS Abbink, Djinny Logistiek en Ucility.

Wanneer de situatie het toelaat zal het heugelijke feit van de overname en het afscheid van André van Herk op gepaste wijze gevierd worden zoals in 2017 op bovenstaande foto. Business Netwerk Rijnmond feliciteert zowel André als Erwin, Robert en Cock met de volledige overdracht!

Meer informatie over de APC Groep vindt u via www.apcgroep.nl

Terug naar home