Artihove sluit zich aan bij Business Netwerk Rijnmond

Ton Lindeman loopt al een tijdje mee in het zakenwereldje. Als verantwoordelijke PR man van Artihove uit Bergschenhoek is hij betrokken bij vele marketing & business acties die in de gehele wereld plaats vinden. Lindeman is een echte verbinder. ‘Mede daardoor dat wij graag bij Business Netwerk Rijnmond (BNR) aansluiten’, aldus Lindeman stellig. Welkom bij BNR!

 

Foto: de entree van landgoed Vidaa te Bergschenhoek waar Artihove gevestigd is

 

Enthousiast als altijd vertelt Lindeman tijdens het gesprek met Marjan van Berkel en Steven Corijn over de vele mogelijkheden op het landgoed Vidaa in Bergschenhoek. ‘Artihove is gespecialiseerd in het vervaardigen van creatieve en kunstzinnige geschenken in verschillende materialen voor voornamelijk de Nederlandse, Belgische en Duitse afzetmarkt. Deze geschenken worden ontworpen vanuit een gedachte of gevoel. Dit maakt de Artihove geschenken, beelden en objecten extra persoonlijk en verrassend’, licht Lindeman toe.

 

Foto: Artihove heeft met trots een scultpuur van Johan Cruijff gemaakt voor FC Barcelona

 

Corijn en Van Berkel: ‘Er zijn diverse initiatieven die we met BNR kunnen toepassen in het verbinden. Ook de mogelijkheden met partner Ad Janssen van de Gasterhoon groep die vanaf komende maand ‘Bij Ad’ opent voor culinaire hoogstandjes, levert weer nieuw elan op.’

Meer weten over Artihove: www.artihove.nl

Terug naar home