Flanders Investment & Trade nieuw premium lid Business Netwerk Rijnmond

Het is algemeen bekend dat Rotterdam en de regio economisch veel te bieden heeft. Maar dat de grenzen niet in Rijnmond eindigen, bewijst de aansluiting van Flanders investment & Trade. Welkom Dirk Verlee en Tomas van Stappen!

Foto: Tomas van Stappen (geheel links) naast Dirk Verlee en het team ‘Nederland’ van Flanders Investment & Trade

Na een uitvoerig gesprek zijn Marjan van Berkel en Steven Corijn van Business Netwerk Rijnmond (BNR) positief over de toetreding in het netwerk. ‘We kijken naar de toegevoegde waarde die een organisatie kan hebben in ons netwerk. Tomas en Dirk hebben met hun dienstverlening inmiddels in Nederland én België een uitgebreid netwerk opgebouwd en zijn bereid dit te delen. Ze kennen de weg in België en dit kan voor ons netwerk een mooie toevoeging zijn. Aan de andere kant kunnen wij dit voor hun betekenen’.

Van Stappen licht toe: ‘Wij zijn het Vlaams Agentschap voor Internationaal ondernemen. Wij helpen Vlaamse bedrijven om hun producten en diensten af te zetten in het buitenland en we gaan op zoek naar investeerders die een duurzame bijdrage kunnen leveren aan de Vlaamse economie. Potentiële investeerders kunnen rekenen op gratis advies op het gebied van belastingen, subsidies, HR-zaken en bedrijfslocaties. Wij kunnen door de toetreding tot BNR de handelsbetrekkingen en het netwerk tussen Vlaanderen en Rijnmond tot een hoger niveau brengen.’

Voor meer informatie zie www.flandersinvestmentandtrade.com

 

Terug naar home